Hurgada Egypten 2008

I mars 2008 tog vi en vecka i Hurgada i Egypten. Vi hade aldrig varit hit tidigare och det var med en stor portion nyfikenhet vi gav oss iväg. Vi tog tåget tåget till Arlanda kvällen före och bodde en natt på Arlanda hotellby. Lina och Patrik kom dit och vi var ut och fikade tillsammans. Upp tidigt på morgonen och iväg. Laddade med flera flaskor handsprit och alla varningar om magsjuka kom vi fram till hotellet på eftermiddagen.

På väg till Arlanda Vår terass Så här såg rummet ut

 

Första dagen bjöd på strålande väder och det var bad som gällde. Vi testade både poolen och stranden. Lunchen åt vi på strandbaren. Framåt kvällen tog vi en promenad efter shoppinggatan utanför hotellet. den blev dock inte så lång eftersom Rita började känna sig lite dålig. Kort sagt så var det vad hon såg av Egypten. Resten av veckan låg hon på rummet frånsett det läkarbesök hon gjorde hos hotellläkaren. Själv tog jag nån kortare promenad men annars var det stranden som gällde.

Rita väntar på en öl vid poolside Hurgada kvällstid och på dagen

 

Att sen planet var en timme sent hem till Arlanda så vi missade sista tåget och fick tillbringa en natt i Stockholm hörde liksom till. Det var alltså inte den mest lyckade resan men nu har vi varit där ialla fall.