Alanya 2012

Rita ville fylla år i solen. Inget ovanligt alls så vi hade bokat en tur till Alanya. Hotellet låg lite utanför, i Avsallar occh där hade vi ju inte varit förut så det skulle bli kul.

Vi flög med Turkish Airlines, ett riktigt bra bolag,. Enda nackdelen är att det blir en ganska lång resa eftersom det är mellanlandning i Istanbul med byte av plan. Vi flög 00,30 från Arlanda och landade 07,30. Transfer var bokad via hotellbokningssidan. Taxitransfer ToR Antalya-Avsallar, ca10 mil, för 800:-.

Hotellet var ok men inte mer. Avsallar hade betydligt bättre strand än Kleopatrastranden inne i Alanya som ju mest är stenig och tvärdjup. Här hade vi solstolar och bar på stranden.

Det blev en morgonpromenad dom första dagarna och sen mest sol & bad. Någon shoppingtur in till Alanya blev det också. Tyvärr fick Rita magsjuka och det blev läkarbesök med dropp och pencillin så det förtog ju så klart en del av resan.

Vi kan klart tänka oss att åka tillbaks till Avsallar men inte till det här hotellet. (kommer inte ihåg just nu vad det hette)

Bilder från resan