Alanya 2014-10

Sunny Hill i Alanya lockade återigen. Det får väl ses som ett bra betyg för ett hotell? Vi som aldrig brukar hamna på samma ställe 2 ggr. Nu blev det flyg med Pegasus Air till Gazipaza och egen hotellbokning. Prismässigt hamnade det strax under än om vi bokat med ving men det blev bättre flygtider.

14-10-04: Vi tog bilen till Arlanda och planet skulle gå 13:55. Det var försenat redan vid ankomst och det höll i sig ner till Istanbul där vi skulle byta. Med en 20 minuters försening och en passkontroll som var den nogranaste vi sett så såg vi bara stjärtfenan på planet vi skulle med. Det blev att besöka Pegasus disk och se vad dom kunde fixa. Klockan var nu 19:00 och vi fick två alternativ. Flyga till Antalya kl 23:55 samma kväll eller vänta till dagen därpå och flyga till Gazipza vid 06:30. Det blev Antalya och vi lyckade boka om vår förbokade transfer. Vi kom till hotellet 05:00. Tur i oturen så fick vi sällskap av ett trevligt par från Luleå som gav oss lite ideer inför framtiden.

Under veckan blev det mest bad vid poolen men även Kleopatrastranden fick besök. Vi tog promenader varje morgon, en dag upp till borgen. Vi var även till DimCayi, en flod utanför Alanya med mängder av restauranger. Shopping, god mat o dryck blev det också förstås.

Vy från vår balkong Fikadags Superbra service på Sunny Hill

Rita i solnedgången Skorpion som vi hittade i trapphuset

 

På väg upp till borgen Utsikt över Alanya

 

Det är inte så enkelt att sitta bra Men med en öl fixar det sig Varm o skönt
Cool placering av ett matbord Dammbyggnad i bakgrunden Ett av flera vattenfall